BIM Consultancy en Advies

Diensten MdR Advies


Op deze pagina vindt u meer over de diensten die MdR Advies levert. Deze focussen zich op de toepassing van BIM in bouwprojecten in zijn algemeen en het gebruik van Revit in het bijzonder. MdR Advies werkt sinds de oprichting in 2005 met BIM. Sterker nog: ieder project wat wij gemaakt hebben is gemaakt met behulp van BIM. Hoe klein het project ook, voor ons zijn de voordelen altijd groter dan de nadelen.

Dit is mogelijk geweest doordat in 2005 al ruimte ervaring was met het werken in BIM, met Autodesk Revit als softwaretool. MdR Advies heeft altijd veel tijd gestoken in de ontwikkeling van eigen kennis en kunde, zowel op het gebied van de BIM-filosofie in zijn algemeen als Revit in het bijzonder. Ook hebben we kennis en ervaring op het gebied van andere BIM-gerelateerde software zoals Navisworks, Green Building Studio en Solibri Model Checker.

Hiernaast heeft MdR Advies veel kennis opgebouwd op het gebied van IFC-uitwisseling van en naar Revit. Dit is belangrijk om samen te kunnen werken met partijen die andere software gebruiken en/of als u werkt in projecten waarbij de Rgd BIM norm van toepassing is.

Vanuit deze bedrijfsfilosofie is voor MdR Advies de eigen opleiding ook een belangrijk gegeven. Hierom is door de jaren heen veel geïnvesteerd in de eigen ontwikkeling. Als gevolg hiervan mag Ing. Martijn de Riet als één van de zeer weinige Nederlandse experts het keurmerk “Certified Revit Professional” dragen. Voor een compleet overzicht van de genoten opleidingen kunt u hier terecht.
In het menu vindt u meer informatie over de diensten die MdR Advies levert op het gebied van BIM!