BIM Consultancy en Advies

Agenda cursussen en workshops Revit

 

Op deze pagina vindt u een overzicht van de klassikale cursussen die MdR Advies aanbiedt en wanneer deze worden gegeven. U kunt zich inschrijven op deze cursussen via het contactformulier onder aan de pagina.

Voor 2013 zijn de volgende cursusdata vastgesteld:

 

Cursus “Revit & IFC”

Inhoud:

Hoe zit IFC in elkaar? En hoe kunt u dit nu precies gebruiken in Revit? 
Het is een fabel dat Revit niet of niet goed werkt met IFC. Het moet alleen goed ingesteld worden. En er zijn voorwaarden waar u zich aan moet houden bij het modelleren en vastleggen van data. Deze cursus leert u precies hoe u uw template in elkaar moet zetten om goed uit te kunnen wisselen met IFC. Ook leert u de juiste modelleermethoden, en wat u absoluut niet moet doen! Voor een uitgebreide beschrijving klikt u hier:

 

Datum:

U kunt zich inschrijven voor één van de volgende data:

18 en 19 september
28 en 29 oktober
18 en 19 december

Locatie:

Vendelier 61-63
3905 PD Veenendaal

 

Kosten:

400,- per persoon exclusief BTW.

Leden van de Revit GG krijgen 10% korting!

 

Cursus “Implementeren van de Dutch Revit Standards”

Inhoud:

U begint met Revit en bent op zoek naar een standaard werkmethode? Of u bent al langer Revit-gebruiker maar wilt aansluiten bij de Dutch Revit Standards maar u twijfelt over de juiste manier? Dan is dit de cursus voor u!
Deze cursus leert u alles over de opbouw en werkwijze van de DRS en hoe u deze het beste kunt toepassen in uw bedrijf. We laten u zien welke onderdelen van cruciaal belang zijn voor een goede werking en waar u af kunt wijken van de DRS om uw eigen bureaustandaard te implementeren.

Deze cursus heeft een hoog hands-on karakter: u wordt aangemoedigd uw eigen template mee te nemen (als u die heeft). Gedurende de cursus worden verschillende templates besproken en zullen alle wijzigingen en aanvullingen aan bod komen. Aan het eind van de cursus heeft u een aangepaste versie van de DRS in handen die u direct kunt gebruiken in uw eigen bedrijf.

 

Datum:

U kunt zich inschrijven voor één van de volgende data:

9, 10 en 11 oktober
11, 12 en 13 november

 

Locatie:

Vendelier 61-63
3905 PD Veenendaal


 

 

Kosten:

600,- per persoon exclusief BTW.

Leden van de Revit GG krijgen 10% korting!