BIM Consultancy en Advies

Custom software Addons

 

Hoe uitgebreid de Autodesk software producten ook zijn, er zijn altijd zaken in uw workflow waar het programma niet in voorziet. MdR Advies bezit de kennis van de programmeertaal C# en de Autodesk Software die nodig is om voor u een programma te schrijven wat deze taken automatiseert. MdR Advies ontwikkelt plugins voor Revit en Navisworks voor diverse opdrachtgevers, zowel op commerciële basis als voor intern gebruik bij bedrijven.

 

Werkwijze

 

Om te beginnen zullen we met u het gesprek aangaan over de vraag of het probleem waar u mee zit. Wij zullen u vooraf een inschatting geven of dit probleem mogelijk oplosbaar is door middel van de ontwikkeling van een Addon.

 

Hierna volgt de fase waarin MdR Advies kosteloos een zogenaamd Proof of Concept levert. Ofwel: wij zullen u aantonen dat de door u gewenste functionaliteit kan worden gerealiseerd. Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening. Waarom niet? Dit zorgt ervoor dat wij geen valse verwachtingen wekken die we niet waar kunnen maken. U kunt er, voordat u opdracht geeft, vanuit gaan dat we zullen leveren wat we beloven. Samen met het Proof of Concept wordt een Plan van Aanpak aangeleverd waarin we duidelijk en helder beschreven in welke vervolgstappen we tot het gewenste eindresultaat willen komen.

 

Pas nadat dit Plan van Aanpak uitvoerig is besproken zal MdR Advies beginnen met de uitvoering hiervan.

 

Meer informatie

 

Voor meer informatie over Custom Software Addins neemt u contact met ons op.

Voor een voorbeeld van de toepassing klikt u hier.