BIM Consultancy en Advies

Ontwikkelen van Families voor Revit

 

MdR Advies heeft grote ervaring met het in opdracht vervaardigen van Revit Families. Als onderdeel van Revit implementaties hebben wij Families ontwikkeld voor interieurbouwers, aannemers, architecten, woningbouwcorporaties, ingenieursbureaus, enzovoorts. Maar ook toeleverende bedrijven in de bouw mogen wij tot onze klanten rekenen. En natuurlijk is er in het verleden voor de eigen projecten een bibliotheek ontwikkeld.

 

Hiernaast is een volledig nieuwe bibliotheek ontwikkeld voor levering bij de Dutch Revit Standards. Het behoeft geen uitleg dat deze bibliotheek volledig voldoet aan de Dutch Revit Standards.

 

Kortom, als u behoefte heeft aan een bibliotheek van Revit Families is MdR Advies de uitgelezen partner om hiervoor zorg te dragen. Vanzelfsprekend kan deze bibliotheek naadloos aansluiten op de Dutch Revit Standards!

 

Werkwijze

 

Het ontwikkelen van Revit Families gebeurt volgens een vast stramien:

  1. Inventarisatie. Wij bespreken uw wensen en zetten dit om naar een Plan van Aanpak.
  2. Proof of Concept. Wij zullen u altijd kosteloos een voorbeeld doen toekomen van onze ideeën. U weet dus vooraf welke functionaliteit mogelijk is en waarvoor u betaald. Pas als dit is goedgekeurd begint voor ons de opdracht.
  3. Maken Families. De Families worden gemaakt tegen een vooraf vastgesteld vast tarief en planning. U weet dus vooraf met welke kosten u rekening moet houden en wanneer u levering van producten kunt verwachten.
  4. Nazorg. Wij zullen altijd contact met u blijven houden om te controleren of de geleverde producten voldoen aan uw eisen en wensen.

 

Meer informatie

 

Voor meer informatie over de ontwikkeling van een Revit Families Bibliotheek neemt u contact met ons op.