BIM Consultancy en Advies

Wie zijn wij?


MdR Advies is in 2005 opgericht door Ing. Martijn de Riet als bouwkundig adviesbureau. De eerste jaren heeft MdR Advies gewerkt aan de bouwkundige uitwerking van projecten voor particulieren, architecten en aannemers. Voor deze partijen verzorgde MdR Advies technische tekeningen, constructieve berekeningen en Bouwbesluittoetsen. Voor al onze projecten is gebruik gemaakt van BIM, een werkmethode waarbij alle informatie voor het bouwproject vast wordt gelegd in één digitaal model.


In 2007 is MdR Advies voor het eerst gevraagd om deze werkwijze te implementeren bij een cliënt. Hierna volgden vele andere opdrachten op het gebied van ondersteuning en implementatie van BIM totdat per 1 januari 2011 definitief de bouwkundige advieswerkzaamheden zijn gestaakt en MdR Advies zich alleen nog maar bezig houdt met consultancy, advies en ondersteuning op het gebied van BIM.


Martijn de Riet is een zelfstandig ondernemer in hart en nieren. Tijdens zijn studie heeft hij werkervaring opgedaan bij diverse bouwkundige adviesbureaus en zelfs als projectleider in Nepal. Maar al snel kwam hij tot de conclusie dat zijn interesses breder waren dan de mogelijkheden die een “standaard” carriere zouden kunnen bieden. Direct vanuit de HTS heeft hij besloten zijn eigen bedrijf op te richten. De ontwikkeling van MdR Advies heeft Martijn alleen maar gesterkt in zijn idee dat dit een goede keuze is geweest.


De sterke punten van Martijn liggen in zijn ondernemerschap: het zien van kansen, aangaan van uitdagingen en de wil om voor ieder probleem een oplossing te vinden.